5 wellness trends in 2017

Een nieuw jaar betekent een heleboel goede voornemens. En één manier om je leven echt te verbeteren is een fijne wellness-based hobby! Een hobby waardoor die positieve vibes alleen maar groter worden. 
Dit zijn de trends voor 2017

SOUNDHEALING
Soundhealing is een soort van meditatie waarbij muziek elke cel, elk weefsel, elk orgaan doet trillen. Deze vibratie helpt om te relaxen en je brein even niet te laten denken aan die werkmails. Het zou ook goed zijn om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en zelfs te genezen. Afhankelijk van de 'soundhealer' wordt er gebruik gemaakt van een stem, klankschalen of stemvorken. 

LAGREE FITNESS
Als Kim Kardashian, Sofia Vergara en Michelle Obama het doen dan moet het wel goed zijn! We stellen jullie voor: lagree fitness oftewel 'Pilates on steroids'. Een ideale workout voor diegene die het de dag nadien écht wil voelen. De oefeningen van deze sport zijn zodanig ontworpen dat je ze héél langzaam kan uitvoeren. Door deze uiterst langzame uitvoering wordt elke spier in je lichaam aan het werk gezet tot na het punt van uitputting. Dit doet men om zo snel mogelijk resultaat te zien. Eén workout duurt max 50 minuten en je verbrandt er maar liefst 700 calloriën.  

360° FITNESS
Deze fitnesshype brengt workouts die makkelijk uit te voeren zijn in 30 minuten. De oefeningen zijn zo uitgewerkt dat ze onze productiviteit tijdens het dagelijkse leven opkrikken.

INFRAROOD SAUNA
We weten allemaal hoe deugdoend en gezond een bezoek aan de sauna is. Maar wat als je die hitte echt niet kan weerstaan? Dan is er de infrarood sauna. Het infrarood licht helpt om te ontspannen en stress en spierpijn te reduceren. Door de warmte begin je ook lichtelijk te zweten waardoor het lichaam kan ontgiften en de bloedcirculatie verbetert. 

KICKFUN
Kickfun is een dynamische sport die je conditie en lenigheid serieus op de proef stelt. Door de kicks, punches en speed drills schiet jouw conditie de lucht in! 

Bron: Janitv