6 gadgets voor de koukleum op kantoor

Je hoeft geen Game of Thrones-geek te zijn om te weten dat de winter eraan komt. Het festivalseizoen is voorbij, strandtenten sluiten hun deuren en de centrale verwarming is thuis alweer aangezet. Ben je er nog niet helemaal klaar voor de warme zomerzon gedag te zeggen? Deze gadgets houden je warm dit najaar.

MUISMAT

Het eerste waaraan je merkt dat de winter nadert, is dat je koude handen krijgt. Dat kan zijn van je fietstocht naar kantoor in de ochtend, maar ook van simpelweg te veel uren achter je computer geplakt zitten. Je moet voor deze eerste gadget een beetje avontuurlijk zijn ingesteld; hij ziet eruit als een schattige anime kat. Voor slechts 15 euro verwarmt 'ie je polsen én handen via USB. Lekker!

MUIS

Vind je de vorige handwarmer niet helemaal geschikt voor je werk, dan is er ook een stijlvoller alternatief. De ValueRays warmtemuis past iets beter in de meeste kantoortuinen. Deze optische muis kost je twintig euro. De enige voorwaarde voor niet een, maar twee warme handen, is dat je jezelf even aan moet leren om ook met je andere hand te muizen.

WARME BILLEN

Datzelfde merk, ValueRays, heeft ook een warmtekussen. Je legt het platte infraroodkussen op je bureaustoel, plugt de stekker in je USB-port en je kunt genieten van warme billen. Het kussen heeft een wasbare hoes en kost je 35 euro. Of je ermee gezien wilt worden, da's een tweede ding...

Lees verder op Metrotime