6 heerlijke wellness adresjes

Wegdromen in een bubbelbad, lekker zweten in de sauna en een verfrissend plonsje in het zwembad… daarom is een wellness zo geweldig. Niet enkel in het weekend, maar ook in de week biedt een een dagje in een kuuroord totale ontspanning. 

1. Spa NUXE
De Spa NUXE van Hôtel des Bains & Wellness ligt in het hartje van de Hoge Venen, in Haelen. De prachtige natuurlijke omgeving en het gigantisch assortiment aan ontspanningsmogelijkheden geeft totale rust aan de bezoekers. De wellness biedt onder andere  verschillende binnen- en buitenzwembaden aan, een Scandinavische sauna, verzorgingscabines en een Moors geïnspireerde hamman. 
Website

2. Aquamarijn
Aquamarijn uit Lanaken won in 2014 de prijs van ‘Beste Wellness van België’. Dat is ook logisch als je de kwaliteit van de behandelingen hebt ondervonden. De verschillende arrangementen zijn zo talrijk en divers dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dit wellnesscentrum biedt uitgebreide verzorgingen aan: manicure, pedicure, gelaatsverzorgingen, massages, zelfs dermatologie en afslankexpertise.
Website

3. Thermen Katara
Eén van Vlaanderens mooiste welnesstuinen vind je bij Thermen Katara in Belsele. Eerst binnen genieten van de hete stoombaden, sauna’s, bubbelbaden en hammans en daarna buiten afkoelen in de tuin met ligzetels en zwembad. 
Website

4. Nooz
Zin in een romantisch uitje met twee? Dan is wellness Nooz het perfecte adresje voor jullie! De idyllische sfeer in het bos van Grobbendonk doet je volledig ontspannen. De prachige natuur in de wellnesstuin schermt je volledige af van de drukte daarbuiten. Aan een duomassage kan je niet ontsnappen, maar het is dan ook een echte aanrader!
Website - Win een wellnessweekend voor 2

5. Aquabello
Denk je bij een wellnessuitje meteen aan een weekendje weg, ga dan zeker eens naar Aquabello in Roeselare. Een combinatie van ontspanning in de wellness en een overnachting in de bed & breakfast biedt de ultieme relaxatie én een unieke belevenis. De faciliteiten en arrangementen zijn heel uitgebreid: buitenzwembad, Finse sauna, infraroodsauna, jacuzzi, lichaamsbehandeling, massage,  relaxatieruimte, terras, tuin, Turks stoombad, wifi, zonnebank,… .
Website

6. Wu Wei
Een prachtig wellness weekend in een modern en origineel hotel? Een oude drukkerij en twee prachtige herenhuizen werden gerenoveerd tot een bron van licht en groen in het midden van de stad. Door het behoud van het industriële patrimonium en de introverte hedendaagse architectuur heeft het geheel iets van een klooster. Een spa, een restaurant en kookatelier én een hotel zitten er allemaal onder één dak. Maar toch blijft alles kleinschalig en gezellig. 
Website