Aanrader: Wu Wei

Je zoekt een ruimte voor een vergadering, een brainstorm sessie, een plek voor het opleiden van mensen of het voorbereiden van een beurs? Je wilt een seminarie organiseren, of de nieuwe collectie presenteren of een persconferentie houden? Of je zoekt een locatie voor een personeelsfeest of een evenement voor klanten en relaties?

Je vindt ons op 200 meter van het station van Kortrijk. Kom je niet met het openbaar vervoer, dan biedt onze ruime overdekte parking plaats aan 60 wagens. Parkeren is net als wifi voor onze business gasten gratis. 
Onze zes business ruimtes zijn aangepast aan de doelstellingen en de sfeer van jouw meeting. De ruime parking is een begin. Maar daarnaast is er nagedacht over comfortabel en rustig werken. Onze vergader- en seminarieruimtes zijn leuk gelegen in de oude drukkerij. Warm in de winter, koel in de zomer.

We brengen een wellness keuken : licht en gezond, veel groenten, maar ook vlees en vis, en ook wat verwennerijen. We helpen nieuwe dingen te ontdekken en laten veel invloeden vanuit de wereldkeuken binnensijpelen. We werken zoveel mogelijk met lokale producten. Onze regio is rijk aan goede producenten. Er wordt maximaal gewerkt met huisbereide zaken. In functie van budget en beschikbare tijd voor het eten zijn er verschillende formats. Eten onder de vorm van een kookworkshop kan ook

Voldoende ontspanning, zich goed voelen in zijn vel, voldoende beweging, gezonde voeding én mentale rust zijn de pijlers van een leven in balans. Rond deze thema’s organiseren we regelmatig workshops. Binnen de context van een meeting of een teambuilding kunnen die op een aantal manieren worden uitgewerkt.  
•    Korte 'wellness' breaks. Tijdens de pauze van de meeting. Om even te decontracteren en te ontspannen. Per sessie 30 minuten,  in de vergaderzaal.
•    Wellness-bezoek. Na de meeting gezellig samen in zwembroek, badpak en badjas wat genieten van de warmte en het water
•    Spa activiteiten. Allerlei belevingen en activiteiten kunnen worden georganiseerd : aromasessies, hammam rituelen, waterrelaxatie... 
•    Spirituele activiteiten. Om volledig te de-stressen :  yoga, mindfullness, meditatie, klankschalenconcerten... 

Je vindt de contactgegevens van Wu Wei op de partnerpagina