Amazings: doe eens wat met LEGO® stenen !

Amazings
Amazings is het bedrijf van cabaretier en LEGO Certified Professional Dirk Denoyelle. Vanuit Antwerpen creëert het zeskoppig team kunstwerken met LEGO stenen, organiseren ze workshops, brainstorms en teambuildings, en maken ze gepersonaliseerde relatiegeschenken, allemaal met de Deense steentjes.

Contact data:

Pauwenlaan 13
2660 Hoboken
E-mail: info@amazings.eu
Website: Amazings: doe eens wat met LEGO® stenen !

Contact 1:

Stefan De Vos

Phone: 03 289 66 89
E-mail: info@amazings.eu

Deze laatse "give-aways" zijn zoals de echte LEGO sets verpakt in mooi ogende doosjes of zip-zakjes met een hoesje, compleet met professionele bouwinstructies en geheel volgens de huisstijl van de klant. Er worden alleen nieuwe en originele LEGO steentjes gebruikt. Desgewenst worden steentjes met uw logo of andere visuals in de set geïntegreerd.

Amazings gaat prat op haar gepersonaliseerde service.

Kostprijzen variëren van minder dan 3 Euro voor een bedrukt LEGO figuurtje, tot bouwdoosjes van 10 tot 100 Euro per stuk, voor oplages die typisch 100 tot 500 exemplaren bedragen. Levertijd is gewoonlijk 10 weken.

Amazings mocht al werken voor bedrijven als Deme, Fedex, Hilton Worldwide, ESA en ABB, maar ook kleinere lokale ondernemingen, en musea als het STAM in Gent of de Kunstlinie Almere Flevoland. 

New product development often is a time consuming proces that challenges your co-workers over the span of several months, if not years. Roche Diagnostics AG was looking for a way to keep their international marketing and sales force focussed and enthusiastic. Comedy and LEGO bricks proved to be key in this success story.

De ontwikkeling van nieuwe producten is vaak een proces van jaren waarbij werknemers regelmatig op de proef worden gesteld. Roche Diagnostics AG zocht naar een originele manier om het jaar voorafgaand aan een grote productlancering zijn marketing- en salesteams gefocust en enthousiast te houden. Comedy en LEGO steentjes bleken de sleutel tot dit succesverhaal.