BELEEF DE NAXHELET ERVARING

Naxhelet
Dit charmante juweeltje, verscholen in het groen op 25’ van Namen en Luik, 50’ van Brussel en 70’ van Antwerpen, is niet zomaar een golfclub. Als totale ontspanningsplek kiest Naxhelet voluitvoor natuur, sport, welzijn, gastronomie en genieten van het leven.

Contact data:

Rue Naxhelet, 1
4520 Wanze
Phone: 085/82.64.08
E-mail: meetings@naxhelet.be
Website: Naxhelet

Contact 1:

Justine Troquet
Function: Event Assistant
Phone: 085/82.64.08
E-mail: meetings@naxhelet.be

BELEEF DE NAXHELET ERVARING

NAXHELET BUSINESS : 3 modulaire zalen (40 m2, 66 m2 en 195 m2), uitgerust met de meest geavanceerde appartuur, voor uw zakelijke bijeenkomsten met volmaakt comfort en de nodige discretie. Bewaakte en beveiligde parking met 250 pl.

NAXHELET HOTEL : Een duurzaam viersterren hotel onder het Green Key-keurmerk, dat beschikt over 33 ruime kamers en 2 elegante suites met een moderne uitstraling en verfijnd comfort. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht op de golfbaan en de omliggende natuur.

NAXHELET RESTAURANT : « Van de boerderij tot op uw bord»... “La Cuisine” is een chic restaurant waar u een fijne, smaakvol en inventieve keuken kunt proeven, met een menu dat uitgaat van verse lokale producten, korte ketens, en seizoensgebonden groenten uit de biologische moestuin.

NAXHELET GOLF CLUB : 1 golfclub met GEO-label met niet minder dan 30 holes, ontworpen door de internationaal vermaarde Britse architect Martin Hawtree, en een clubhouse waar u een meer traditionele kaart kunt proeven, maar altijd met aandacht voor streekproducten.

NAXHELET WELLNESS : 1 verwarmd zwembad en 1 wellnessruimte voor ontspanning en relaxatie, waar professionele schoonheidsspecialisten u kwaliteitsvolle behandelingen op basis van natuurlijke producten aanbieden.