Chocola-Tuti

Chocola-Tuti
Ontdek de geheimen van de echte Belgische chocolade met een actieve workshop of incentive op maat van uw bedrijf.

Contact data:

Leuvensesteenweg 125
1910 Kampenhout
Phone: 0477 30 44 38
E-mail: mieke@chocola-tuti.be
Website: Chocoladeworkshops voor jong en oud

Contact 1:

Mieke Cassiers

Phone: 0477 30 44 38
E-mail: mieke@chocola-tuti.be

Onze workshops worden op maat van uw event afgestemd en kunnen in verschillende talen gebracht worden op een locatie naar keuze. 
We bieden workshops waarin u pralines en truffels leert maken, verschillende tastings met thee en bier, maar ook afternoontea workshops. 
We zijn gevestigd in Kampenhout, 9 km van Leuven en hebben gratis parking voor de deur.  Je kan je activiteit combineren met een lunch, diner of zelfs een BBQ.  De link met chocolade is nooit ver weg, dus een broodje kaas zal je bij ons niet kunnen krijgen.  Tot 34 deelnemers is onze eigen locatie geschikt, voor grotere groepen, tot 80 personen reizen we heel Vlaanderen door. 
We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze chocoladewereld! 

Mieke Cassiers

Heb je mijn nieuwe website al gezien? Nieuwe ingrediënten toegevoegd, op de juiste temperatuur gebracht met sfeerbeelden, een heerlijk laagje chocolade er overheen gegoten en klaar… www.chocola-tuti.be

Op de kaart staan enkele krakers van bieren die per duo de ultieme praline proberen te verleiden. Unieke pralines worden telkens gekoppeld aan twee uiteenlopende bieren.