De Ardennen, meetings & events IN GREEN !

Ardenne Meetings Convention Bureau
Dichtbij, terug naar de bron, gezelligheid, gastronomie, … De Ardennen hebben vele troeven. Maar de meest doorslaggevende is zonder twijfel de buitengewone natuur die uw bedrijfsevent een toegevoegde waarde bezorgt!

Contact data:

Quai de l'Ourthe 9
6980 La Roche-en-Ardenne
Phone: 084/410.212
E-mail: info@ardenne-meetings.be
Website: Ardenne Meetings Convention Bureau

Contact 1:

Christelle Poncelet
Function: MICE Manager
Phone: 084/410.212
E-mail: info@ardenne-meetings.be

Meet in green :
Een symposium, vergadering, personeelsopleiding … organiseren?
Hier, vindt u een grote diversiteit van locaties die hiervoor geschikt zijn. Van zakengite, charmant hotel, vergadercentrum tot kasteel … allemaal hebben ze een ding gemeen: een groene en rustige omgeving die inspirerend werkt.

Team in green :
Op zoek naar originele, innovatieve ideeën om de teamspirit te versterken … Onze levensgrote tuin is een enorme inspiratiebron met ontelbare mogelijkheden voor sport, fun en onvergetelijke activiteiten… Wat dacht u van het mennen van een Ardens trekpaard, het besturen van een authentieke Minerva jeep of astronaut zijn voor één dag …

Events in green :
Gala avond, personeelsfeest, … onze gerenoveerde boerderijen en kastelen zorgen voor een passend magisch en luxueus kader. En voor uw grote evenementen, onze 2 congres centra zijn gelegen in een groene omgeving en dichtbij een stadscentrum.