Detox op het werk

Onlangs was Véronique Maes van The Relax Company te gast bij onze sympathieke noorderburen voor een detox weekend. Op -en afbouw inbegrepen, ben je een 2-tal weken intens bezig met je gezondheid en vermijd je beter suikers, vetten, vlees, vis, koolhydraten, koffie en alles wat niet goed voor je is. Niet gemakkelijk maar het resultaat is meer dan de moeite waard!

Je lichaam heeft af en toe een goede onderhoudsbeurt nodig. Zowel fysiek als emotioneel dragen we overtollige ballast mee welke voor allerlei kwaaltjes, rusteloosheid, humeur schommelingen en extra kilo’s zorgt. In theorie weten we allemaal wat we moeten doen om gezond en fit te blijven maar in het dagelijkse leven blijft  het voor ieder van ons een grote uitdaging om zich te houden aan gezonde leefgewoonten.

Ook op het werk is het belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de leefgewoonten van medewerkers, hoewel gezondheid wordt bepaald door een combinatie van factoren die men als werkgever niet altijd in de hand heeft. Een gezondheidsbeleid heeft enkel kans op succes indien iedere werknemer de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.

Dit is waar de  Company Wellbeing Challenge om draait!

Deze Challenge daagt alle medewerkers van een organisatie uit om gedurende 4 weken dagelijks 7 gezonde gewoontes onder de loep nemen die onze algemene gezondheid en energie positief beïnvloeden. De Company Wellbeing Challenge is een uniek online welzijnsprogramma dat een boost geeft aan het gezondheidsbeleid van ieder bedrijf.

Waarom deelnemen aan deze Challenge? Ontdek het hier