Een nieuw smakenpalet prikkelt de papillen van onze klnaten in CF1

De Scandinavische gastronomie deed vorig jaar zijn intrede bij Thalys. Thalys zet haar samenwerking met de kok Christer Elfving voort en wil haar reizigers de Scandinavische keuken verder laten ontdekken door er kruidige ingrediënten in te verwerken. Smaken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika geven een speciale toets aan de seizoensgebonden, lokaal geteelde groenten en fruit.

Wist u dat?

- de recepten worden, met het oog op Thalys’ duurzaamheidsdoelstellingen, twee keer per jaar aangepast aan het fruit en de groenten van het seizoen.
- 400 nieuwe gerechten verschijnen elk seizoen in CF1
70 professionals werken mee aan de creatie van deze recepten
- 5 chef-koks, waaronder 2 bekende koks (Christer Elfving en Olivier Pichot) begeleiden Thalys bij de realisatie van de gerechten
20 verschillende dranken worden aan de klanten aangeboden
2000 ingrediënten worden gebruikt om deze nieuwe recepten klaar te maken