The Hotel - Elevate your point of view

The Hotel

Contact data:

Boulevard de Waterloo 38
1000 Brussel
Website: The Hotel

Gevestigd in een iconisch gebouw met 27 verdiepingen gelegen aan de chique Boulevard de Waterloo, staat The Hotel synoniem voor kosmopolitische luxe in het centrum van de Europese hoofdstad. The Hotel heeft snel een reputatie weten te veroveren als de bestemming bij uitstek voor gasten overal ter wereld. Iedereen die er verblijft wordt verleid door de winnende combinatie van uitstekende service, stijl en een kamer met een magistraal uitzicht. 

Met hun strakke lijnen en opvallende, intelligente design, voorzien de 420 kamers van The Hotel intuïtief in alle behoeften en wensen van moderne zakenreizigers. De ruime badkamers vormen een natuurlijke verlenging van de open ruimte, waardoor gasten zelfs onder de douche kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht.

Met in totaal 1000 m2 aan ruimte op de 25ste en 27ste etages, bieden de acht stijlvolle en functionele vergaderruimtes een inspirerende omgeving voor professionele evenementen, met daarnaast een panoramisch uitzicht en eersteklasse faciliteiten (LCD-projectors, schermen, ingebouwde elektrische blackout blinds en onbeperkt Wi-Fi). De grootste meetingrooms hebben een capaciteit van maximaal 160 personen.

Daarnaast zijn er twee balzalen en een receptie- en tentoonstellingsruimte, die over de volle lengte van de eerste etage strekt en een perfecte, feestelijke setting vormt wat voor viering dan ook. Waar de Park Ballroom (capaciteit 250 gasten) uitkijkt over het weelderig groene Egmont Park, kijkt de Grand Ballroom (capaciteit 400 gasten), die verdeeld kan worden in drie afzonderlijke ruimtes, uit op de glitz en glamour van de Boulevard de Waterloo.