Hotel & Venues

  • Openhoteldag Mechelen

    Na het grote succes van de voorbije jaren, organiseert de Mechelen Hotel Association op zondag 15 oktober van 12u tot 16u voor de vierde keer op rij haar opendeurdag. Mechelaars en bezoekers worden uitgenodigd om die dag het brede Mechelse hotelaanbod te komen verkennen.

    Als thema werd dit jaar opnieuw gekozen voor ‘Kunst in het hotel’. In samenwerking met de Academie van Mechelen en Sjarabang krijgen verschillende kunstenaars uit Mechelen en omstreken die dag de kans om hun werken te exposeren. Daarnaast zullen ook individuele kunstenaars aanwezig zijn om hun werk tentoon te stellen aan het brede publiek. Van olie op doek tot glasbewerking, keramiek, schilderkunst en beeldhouwkunst; er is voor elk wat wils.

    Kom op 15 oktober tussen 11 en 15u dus zeker een kijkje nemen in een van de twaalf deelnemende hotels. Het Anker, Best Western Hotel Gulden Anker, Holiday Inn Express, 3 Paardekens, Hotel Elisabeth, Hotel Mercure Vé, Martin’s Patershof, NH Mechelen, Novotel, Vixx Hotel, Parkhotel Montreal en Jeugdherberg De Zandpoort zullen je hartelijk ontvangen.