Kluwer Opleidingen: inspiratie, kennis en vaardigheden voor elke assistant

Wolters Kluwer
U bent assistant, spil binnen uw bedrijf en bron van informatie en er wordt veel van u verwacht...Kluwer Opleidingen maakt deel uit van het kennisbedrijf Wolters Kluwer België. Via ons netwerk van auteurs, trainers en vakspecialisten slorpen we voortdurend informatie op over allerlei vakgebieden. En die sturen we dan weer de markt in, gebundeld op een manier die nuttig is voor professionals: via oplossingsgerichte software, e-tools, boeken en magazines voor professionals in verschillende vakgebieden. En uiteraard ook via opleidingen.

Contact data:

Ragheno Business Park - Motstraat 30
2800 Mechelen
Phone: 015 45 34 30
E-mail: info.opleidingen@wolterskluwer.com
Website: Kluwer Opleidingen

Contact 1:

Elke De Wit
Function: Project Manager
Phone: 015 45 34 21
E-mail: elke.dewit@wolterskluwer.com

Contact 2:

Valérie Lambert
Function: Marketing Coördinator
Phone: 015 45 34 45
E-mail: valerie.lambert@wolterskluwer.com

U bent assistant, spil binnen uw bedrijf en bron van informatie. Er wordt veel van u verwacht:
· U jongleert met verschillende verantwoordelijkheden.
· U werkt met krappe deadlines.
· U bent efficiënt, flexibel en betrouwbaar.

En natuurlijk wilt u nog beter worden in wat u doet. Kies dan voor een training bij Kluwer Opleidingen. U verdiept uw vakkennis, krijgt nieuwe vaardigheden onder de knie en keert enthousiast terug naar kantoor met nieuwe inzichten en ideeën.

Blijft u ook graag op de hoogte van nieuwe trends? Kijkt u uit naar elke gelegenheid om te netwerken met collega-assistants en om uzelf verder te ontplooien op professioneel en privévlak? Onze jaarlijkse Management Assistant Studiedag en Nationaal Assistant Congres zijn niet te missen!

Bekijk het volledige aanbod van opleidingen op onze site.  Als lid van Assistantclub geniet u 15% korting. Gelieve bij uw inschrijving code AssistantP15 te vermelden in het opmerkingenveld.