Martin's Hotels

Martin's Hotels

Contact data:

Avenue du Lac 87
1332 Genval
Phone: 02 655 71 11
E-mail: rec.cdl@martinshotels.com
Website: Martin's Hotels

Contact 1:

Alicia Van Damme
Function: Sales Executive for Corporate & MICE
Phone: 02 655 03 95
E-mail: avd@martinshotels.com

Contact 2:

Noémie de Crombrugghe
Function: Sales Executive for Corporate &
Phone: 02 655 05 23
E-mail: ndc@martinshotels.com

Of het nu Bilzen, Brugge, Brussel, Genval, Louvain-la-Neuve, Leuven, Mechelen, Tubeke or Waterloo: elk Martin’s Hotel verwelkomt u in een aparte omgeving met toegevoegde waarde op historisch of architecturaal vlak en wat interieurdesign aangaat.

Stuk voor stuk delen ze echter dezelfde "familiale sfeer", waar vriendelijkheid hand in hand gaat met doeltreffendheid, sereniteit, creativiteit, respect voor tradities en eigentijds comfort.

Het comfort van een Martin’s hotel op een steenworp van het centrum van Brussel

Martin’s Brussels EU ging in 2007 in het indrukwekkende gebouw van start met alle typische kwaliteitsstandaarden eigen aan de Groep. De ontvangsthal, het atrium, de vergaderzalen, de bar en het restaurant werden helemaal hertekend in een originele hedendaagse stijl. De kamers en badkamers zijn compleet vernieuwd en bieden u al het comfort dat u van een prestigieus hotel verwacht.

Martin’s Brussels EU is sindsdien uitgegroeid tot één van de beste adressen van Brussel. Het hotel krijgt wekelijks een hele schare ministers, hoogwaardigheidsbekleders, parlementairen en Europese consuls over de vloer. Maar het is ook de favoriete plek van vele zakenreizigers en toeristen die een goedgelegen hotel zoeken met het nodige comfort om zich helemaal thuis te voelen.