Meet in Mechelen

Meet in Mechelen
Mechelen: da’s business én pleasure. Gedaan met saaie meetings. Koppel een vergadering aan een originele activiteit of teambuilding in Mechelen. Het congresbureau Meet in Mechelen geeft je graag advies op maat. Helemaal gratis.

Contact data:

Hallestraat 2-4-6
2800 Mechelen
Phone: +32 15 29 77 55
E-mail: meetinmechelen@mechelen.be
Website: Meet in Mechelen

Contact 1:

Kurt Callaert

Phone: +32 15 29 77 55
E-mail: meetinmechelen@mechelen.be

In Mechelen kan je vergaderen in een voormalige brouwerij, in het groen of in een loft. Vlakbij kan je overnachten in een design- of een wellnesshotel, en zelfs in een voormalige kerk.

Voor of na je congres, vergadering of andere activiteit kan je het gezellige Mechelen ontdekken. Historische gebouwen en smalle straatjes voeren je terug in de tijd. Charmante horecazaken en levendige pleintjes en terrasjes nodigen je uit om Mechelen te proeven.

De ligging van Mechelen is ideaal: in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Vanuit de luchthaven sta je in amper 11 minuten in Mechelen. Ook vanuit de buurlanden ben je in een vingerknip in de stad. Mechelen is voor iedereen makkelijk en vlot bereikbaar.

De medewerkers van Meet in Mechelen kennen de stad en haar omgeving door en door. Zij helpen je graag bij het plannen van je activiteiten in Mechelen. Win tijd én geld. Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen!