Meeting Leuven & Vlaams-Brabant

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant
Laat je verrassen door rijke smaken, ambachtelijk gebrouwen bier en indrukwekkende kastelen in Vlaams-Brabant. Makkelijk bereikbaar. Midden in het groen.

Contact data:

Naamsestraat 3
3000 Leuven
Phone: 016 272992
E-mail: info@meetingleuven.be
Website: Meeting Leuven & Vlaams-Brabant

Contact 1:

Saskia Verhaert
Function: Meeting Consultant
Phone: 016 272992
E-mail: saskia@meetingleuven.be

Prachtige kastelen om in te vergaderen
Organiseer je business event in alle rust, net buiten Brussel. Het landschap is bezaaid met historische kastelen en uitgestrekte parken. Maak indruk op je gasten met een prestigieus kader zoals het Kasteel van Gaasbeek, Kasteel Diepensteyn of het Koloniënpaleis.  

Het beste bier beleef je hier
Vlaams-Brabant telt meer dan 30 brouwerijen, waaronder grote namen als Palm, Haacht en Stella Artois. De meeste brouwers gunnen je graag een kijkje in hun ketels, dus koppel je vergadering aan een leuke bieractiviteit! 

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant: gratis advies over je volgende meetinglocatie
Pak uit met een nieuwe vergaderlocatie. Verras je collega’s met een unieke plek. Vind snel je volgende locatie met de online locatiezoeker en vraag meteen gratis offertes.

info@meetingleuven.be
www.meetingleuven.be  
 

Wil je bij je volgende evenement of meeting indruk maken met een gloednieuwe locatie? Dan is eventlocatie Den Berg zeker iets voor jou. Er werd meer dan 2 jaar gewerkt om deze oude opslagloods om te bouwen in een schitterende evenementenhal.