Namur Congrès - Convention Bureau, één contactpunt om alles te weten

Op zoek naar een zaal om een meeting, een incentive, een congres of een seminarie te organiseren?

Denk voortaan automatisch aan Namur Congrès! Pascale en Julie, het team van het Convention Bureau van de Provincie Namen, helpen u met plezier bij het zoeken naar geschikte plaatsen voor events of team building activiteiten en dergelijke.

Als groene bestemming bij uitstek verrast de Provincie Namen met de verscheidenheid van haar landschappen en de kwaliteit van haar aanbod op het gebied van vergader- en incentive infrastructuren. Haar strategische ligging in het hart van Wallonië, op een uurtje van Brussel, maakt er een uitstekend plaats voor uw professionele bijeenkomsten van.

Op 25 april zullen we aanwezig zijn op de 7e editie van 'Assistants meet Suppliers' in Château Tivoli te Mechelen. Een goede gelegenheid om u te ontmoeten en onze bestemming vol charme en karakter aan u voor te stellen.

Een gratis dienst afgestemd op uw verwachtingen

Uit een netwerk van meer dan 140 operatoren (zalen, logeerplaatsen, activiteiten) leveren we u gratis tal van suggesties plus een lijst van de infrastructuren en diensten die u zoekt. Aan u om vervolgens uw keuze te maken en direct contact te nemen met de verantwoordelijken. Deze samenwerking zal u kostbare tijd doen winnen bij de organisatie van uw evenement.

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwigheden in ons MICE-aanbod (nieuwe congrescentra, zakenhotels, team building activiteiten, restaurants, locaties voor evenementen)? Abonneer u op onze nieuwsbrief via deze link. Het zakentoerisme in de Provincie Namen zal voor u geen geheimen meer hebben!

NAMUR CONGRES
(Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen)
T : +32 (0)81 776758
info@namurcongres.be
www.namurcongres.be