Nieuwe locatie Chocola-Tuti

Chocola-Tuti neemt afscheid, maar… verwelkomt u voortaan wel op een nieuwe locatie!

Op vrijdag 10 november 2017 heeft Chocola-Tuti op feestelijke wijze afscheid genomen van het atelier in de Muntstraat in Leuven.  Het allerlaatste chocofeest waar kinderen de hoofdrol krijgen.  Niet omdat Chocola-Tuti ermee stopt, maar omdat er verhuisd wordt naar een nieuwe locatie. Sinds donderdag 16 november is Chocola-Tuti in Kampenhout te vinden zijn.

 "Waar we ooit begonnen met verjaardagsfeestjes voor kinderen, heeft de brede aantrekkingskracht van chocolade ervoor gezorgd dat we ons aanbod verder uit konden breiden de afgelopen jaren," aldus Mieke Cassiers, bezielster van Chocola-Tuti. "We waren ons gezellige atelier ontgroeid en dus ging ik begin dit jaar op zoek naar de perfecte locatie voor ons nieuwe Chocoladehuis.  En dat heb ik in Kampenhout gevonden."

 Hett Chocola-Tuti Chocoladehuis telt 100m² en is verdeeld in praktische ruimtes die volledig afgestemd zijn op het vernieuwde aanbod.  "Iedereen houdt van chocolade.  Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat chocolade ervaren, zien, ruiken, voelen en proeven (hoe veel of hoe weinig ook) ons gelukkig maakt en endorfines vrijgeeft. Zo wordt plots alles veel gemakkelijker en leuker.  Ook een zakelijke bespreking."

Bedrijven boeken namelijk steeds vaker een workshop als teambuilding event, en koppelen er een lunch en/of hun vergadering aan.  Chocola-Tuti biedt dan ook voortaan een aparte ruimte waar 12 tot 20 personen (boardroom style) kunnen vergaderen.  Ook is er een breakout room met keuken waar de gasten eventueel via een kookworkshop hun eigen hartige lunch kunnen voorbereiden voor een unieke totaalbeleving.  Of wie eerder te vinden is voor een winterse BBQ kan ook in de buitenkeuken aan de slag.  De lounge biedt dan weer ruimte om even in de chocoladezetel te genieten van een kopje koffie of thee.

Want - hoe kan het ook anders - Chocola-Tuti heeft haar eigen merk van koffie en thee.  Perfect gebrand en samengesteld om de diepste tonen van cacao en koffie naar boven te brengen. 
Het nieuwe Chocoladehuis prikkelt alle zintuigen van mensen waardoor hun vergadering, event of workshop een nog intensere ervaring wordt.

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops. 

Chocola-Tuti Business: teambuilding voor bedrijven, alsook vergaderruimte
Chocola-Tuti Academy: bier en chocolade, thee en chocolade, vegan, kookworkshop, BBQ, bloemstuk met chocolade, desserten,…
Chocola-Tuti Kids: verjaardagsfeestjes voor kleuters, kinderen en tieners.
Chocola-Tuti Fun: particuliere workshops voor vrijgezellen, families,… 

CONTACTGEGEVENS
Mieke Cassiers
Chocola-Tuti
mieke@chocola-tuti.be
+32 (0)477 30 44 38
www.chocola-tuti.be