Nieuwe projecten in Zwitserland

Vernieuwing is een Zwitserse traditie en met een beetje gekte kan men soms bergen verzetten! Op onze website vindt u informatie over de laatste nieuwtjes rond openingen en vernieuwingen van de MICE infrastructuren in Zwitserland. Het Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt u uit in het volgende artikel twee nieuwe locaties te ontdekken die u zeker zullen aanstaan!
Voor meer informatie

FIFA World Football Museum
Het FIFA World Football Museum te Zürich opende zijn deuren in februari 2016 en is een eerbewijs aan de populairste teamsport ter wereld. 3000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, verspreid over 3 verdiepingen, vormen een multimediale, interactieve beleveniswereld. 1000 exclusieve museumstukken en circa 500 video's documenteren de hele bandbreedte van het internationale voetbal en het verbindende interculturele element. En uiteraard ontvangt het museum ook uw evenementen, congressen en vergaderingen tot 100 deelnemers.

Ontdek het FIFA universum

Welkom in Chaplin’s World
Op 16 april 2016 opende Chaplin’s World officieel de deuren in Vevey aan de oevers van het Leman Meer. Het museum is anders dan anders en werd opgebouwd als een parcours dat de carrière van de cineast volgt. Het park van 14 hectaren van het domein dat door Chaplin en zijn familie werd bewoond, is tegelijk museum, centrum voor interpretatie, thematische ruimte en een fantastische tuin. Chaplin’s World is duidelijk meer dan een museum en moet gezien worden als een cultureel verzameloord met permanente tentoonstellingszalen en ook steeds veranderende tentoonstellingen. Kijk in verwondering naar de zalen die het leven van Charlie beschrijven. Tijdens uw bezoek ontdekt u het familiale leven van de Chaplin clan in de Manoir, een onvergetelijke ervaring. In de studio komt zijn carrière aan bod met de decors van zijn voornaamste films. Duik onder in de wereld van Chaplin en organiseer uw evenement in de VIP ruimte die tot 150 gasten kan ontvangen.
Duik in de wereld van Charlie Chaplin

Voor verdere informatie verwijzen we u naar: www.myswitzerland.com/meetings