Omnia Travel, wat kunnen we voor u doen?

Omnia Travel
Omnia Travel is een middelgroot reiskantoor, gespecialiseerd in zakenreizen en het MICE gebeuren. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn aanwezig in elke Vlaamse provincie en Brussel. Omnia Travel gaat voor een persoonlijke aanpak van de dienstverlening in alle domeinen waar we actief zijn: zakenreizen, MICE maar ook vakantiereizen.

Contact data:

Ladeuzeplein 15
3000 Leuven
Website: Omnia Travel

Contact 1:

Erwin Willems
Function: Sales & Account Executive Corporate
Phone: 016/24 38 22
E-mail: erwin.willems@omniatravel.be

Zakenreizen
We hebben de ervaring en kennis in huis om met diverse soorten van klanten uit diverse sectoren om te gaan: internationale bedrijven, KMO’s, universiteiten, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, culturele organisaties etc… 
Op globaal niveau maken we deel uit van het Lufthansa City Center netwerk, een keten van onafhankelijke reiskantoren waarbij de focus ook op zakenreizen en MICE ligt. Als Belgische partner kunnen we zo samenwerken met partner-reiskantoren in meer dan 90 landen wereldwijd.
We combineren de voordelen van een internationaal netwerk met de kracht van een lokale aanwezigheid.
Probeer het! Daag ons eens uit voor uw volgende zakenreis!
Doet u liever alles zelf? Vraag naar een vrijblijvende demo van onze corporate online booking tool.

MICE
Meeting? Incentive Trip? Conferentie? Wens je naar een exotische bestemming te reizen of verkies je om een event of team building in eigen land te organiseren? Samen met u willen we ons voorstel op maat uitwerken. Onze collega’s van Focus Flanders zijn ervaren in het uitwerken van originele concepten en willen u graag verrassen.
FOCUS FLANDERS  is de event/DMC afdeling van Omnia Travel.