Reizen zonder gedoe

Brussels Airlines biedt een kant en klare oplossing voor uw congressen
Of u nu een congres organiseert of eraan deelneemt, het Brussels Airlines Official Carrier Programme voldoet zeker aan uw verwachtingen.

Het programma werd speciaal gecreëerd voor internationale congressen en conferenties, zeker wanneer deze in België plaatsvinden, en biedt u tal van voordelen. Zo wordt onder meer voor elk evenement slechts één contactpersoon toegewezen.

Als lid van de Lufthansa Group maakt Brussels Airlines eveneens deel uit van het Lufthansa Group Meetings and Events-programma. Dat staat garant voor voordelige vluchtoplossingen over de hele wereld met Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS en Austrian en op de Noord-Atlantische routes van UNITED en Air Canada.

Naast fikse kortingen op vluchten naar het evenement bieden zowel het Brussels Airlines Official Carrier Programme als het Lufthansa Group Meetings and Events-programma u de mogelijkheid om ook alle vluchten gerelateerd aan de conferentie eenvoudig te beheren. Zo kunnen bijvoorbeeld de deelnemers zelf of via een reisagentschap hun tickets tegen verlaagde prijs boeken.

Brussels Airlines was dit jaar onder meer al de officiële luchtvaartmaatschappij van de European Seafood Exposition, World Canals Conference, Crowdsourcing Week Europe, Salon Automobile Abidjan, EUMA Maison de l’Europe en Ortra.

Voor meer informatie mailt u naar conventions@brusselsairlines.com of surft u naar brusselsairlines.com/conventie