Relax Company

Relax Company
The Relax Company is sinds 2002 trendsetter in welzijnsmanagement voor bedrijven. We pleiten voor het belang van een gezonde “Work Life Balance” voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Contact data:

Phone: 02 460 15 07
E-mail: info@relaxcompany.be  
Website: Relax Company

Contact 1:

Véronique Maes
Function: Zaakvoerder
Phone: 02 460 15 07
E-mail: info@relaxcompany.be  

Vanuit het 4dimensioneel model “The Wheel 4Balance”, leggen we verbanden tussen de vier intelligentiedomeinen  (FQ/EQ/IQ/SQ) met de nadruk op het morele en menselijke aspect.

Dit model geeft ons inzicht in het feit dat we als mens en als organisatie veel meer ter beschikking hebben dan we gemiddeld inzetten. We gebruiken nog geen 25% van ons potentieel en onze ervaring omdat we vaak voor dezelfde weg kiezen, voor de talenten waar we zeker van zijn, voor het gedrag dat de ander van ons vraagt.

Onlangs was Véronique Maes van The Relax Company te gast bij onze sympathieke noorderburen voor een detox weekend. Op -en afbouw inbegrepen, ben je een 2-tal weken intens bezig met je gezondheid en vermijd je beter suikers, vetten, vlees, vis, koolhydraten, koffie en alles wat niet goed voor je is. Niet gemakkelijk maar het resultaat is meer dan de moeite waard!

In theorie weten we allemaal wat we moeten doen om gezond en fit te blijven maar in het dagelijkse leven blijft  het voor ieder van ons een grote uitdaging om zich te houden aan de gezonde leefgewoonten. Tijdens de Company Wellbeing Challenge zal je gedurende 4 weken extra aandacht geven aan 7 dagelijks gezonde gewoonten die ervoor zorgen dat je op korte en lange termijn meer energie krijgt, je rustiger voelt en er meer balans in je leven komt.