Uw vergaderingen & evenementen bij BLUEPOINT Meet.Work.Tech.

BluePoint Meet.Work.Tech.
BLUEPOINT Meet.Work.Tech. zijn dynamische meeting & event venues gelegen in Antwerpen, Brussel en Luik. Ze bieden een brede waaier aan efficiënte vergaderzalen voor elk type bedrijfsevenement tot 500 personen.

Contact data:

A. Reyerslaan 80
1030 Brussel
Website: BluePoint

Contact 1:

Delphine Kelemen
Function: Chief Conference Centre Sales
Phone: 02 706 88 16
E-mail: delphine.kelemen@bluepoint.be

Contact 2:

Sandra Van Rillaer
Function: Marketing & Business Development
Phone: 02 706 88 02
E-mail: sandra.vanrillaer@bluepoint.be

De technologie-gedreven locaties bieden hoogstaande audiovisuele apparatuur, waaronder draadloze presentatie oplossingen en toegepaste technologie zoals video conference en live streaming mogelijkheden.

BluePoint biedt eveneens trendy en duurzame in-house catering met op maat gemaakte suggesties, in de zomer kan u zelfs genieten van de verschillende outdoor faciliteiten voor het organiseren van BBQ en andere activiteiten.

Alle locaties bieden gemakkelijke toegang met de auto en het openbaar vervoer alsook een ondergrondse beveiligde parkeergelegenheid.

Omwille van zijn talrijke support diensten is BluePoint een ideale one-stop-shop voor vergaderingen, seminaries, conferenties, congressen, personeelsfeesten en tal van andere bedrijfsevenementen.

Een "plug and play" oplossing zorgt voor een vlotte en zorgeloze organisatie van uw evenement.

BluePoint is ontstaan na een fusie van drie ervaren top level conferentiecentra - ALM Antwerpen, Diamant Brussels en Diamant Luik.

De groep heeft 50 zalen waar gemiddeld 5000 kleinere en grotere evenementen plaatsvinden per jaar.