Vayamundo Oostende

Vayamundo Meetings & Events Oostende
Vaymundo in Oostende: dat is het grootste meeting- en congrescenter op de Belgische zeedijk en biedt een héle waaier aan mogelijkheden.

Contact data:

Zeedijk 290-330
8400 Oostende
Phone: +32 (0)59 56 42 20
E-mail: mice.oostende@vayamundo.be
Website: Vayamundo Oostende

Contact 1:

Riet Quaegebeur

Contact 2:

Ilona Vandecappelle

U vindt hier 14 vergaderzalen van 10 tot 200 personen en een congreszaal met een capaciteit tot 300 deelnemers. Vayamundo beschikt ook over 400 comfortabele kamers en appartementen (***), 2 bars en 3 restaurants waarvan 1 met prachtig panoramisch uitzicht op de negende verdieping. In het heerlijk ontspannend gedeelte met sauna en spa, zwembad, whirlpools en fitnessruimte kan u na het businessgedeelte heerlijk relaxen. Het complex werd in 2014 volledig gerenoveerd en wil een steentje bijdragen tot een betere wereld door extra aandacht te schenken aan ethisch verantwoord ondernemen.  

Vergaderingen, congressen en incentives.
Vaymunda is zowel voor uw kleine als grote meetings (tot 350 deelnemers) een uitgelezen locatie aan de kust. De 14 vergaderzalen, allemaal met natuurlijke lichtinval, zijn volledig uitgerust met de modernste audiovisule middelen. Een professioneel team staat u met raad en daad bij en zorgt voor een perfecte organisatie van uw meeting. Catering op maat van uw wensen en budget.