Vergaderen in een nieuwe omgeving

Logeren in Vlaanderen Vakantieland helpt jou elke maand met het vinden van de leukste logeeradresjes. Afgelopen maand stelden ze de 10 leukste logies voor waar je kan vergaderen én de mogelijkheid hebt voor een leuke teambuilding. Een vergadering in een inspirerende ruimte met mogelijkheid tot overnachting in het groen.

Hieronder geven we een overzicht van onze keuze (1 logie per provincie) die eruit springen qua vergader- en teambuildingsfaciliteiten. Op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland vind je meer dan 200 logies met vergaderfaciliteiten en 140 logies met teambuilding mogelijkheden. Tot slot zijn er 65 logies die beide faciliteiten aanbieden!

LIMBURG

Hostellerie De Cantarel
Het hotel is gelegen op een domein van 2 hectare, tussen de bossen en boomgaarden in de Voerstreek. Er zijn twee zalen met als capaciteit 50 tot 100 personen. Je kan ook gebruik maken van de prachtige wintertuin die toegankelijk is voor een 80-tal personen. Behalve wandelen in deze mooie streek is er ook de Amerikaanse Oorlogsmemoriaal in Hendrik-Kapelle of de stroopfabriek in Aubel die je kan bezoeken in gezelschap met al jouw collega's!

VLAAMS-BRABANT

B&B Kasteelhoeve Wange
Dit is een 300 jaar oude gerenoveerde kasteelhoeve in het Hageland, waarbij duurzaamheid, huiselijkheid en luxe centraal staan. Kasteelhoeve Wange is omgeven door een gebied van 12 hectare dat gebruikt kan worden voor je groeps- of teamactiviteiten. Je kan er ook genieten van fiets-, vespa-, of huifkartochten en zelfs teambuildings gebaseerd op paardentherapie. Zelfs de grotten van Jodoigne kan je verkennen met je collega's! 

WEST-VLAANDEREN

Vakantiewoning Blauwpoort.be
Blauwpoort.be is de enige vakantiewoning in België dat vijfsterrencomfort kan bieden voor meer dan 25 personen. Het is een authentiek beschermd monument met oog voor hedendaags design in Westouter. Deze vakantiewoning is uitgerust met vergaderruimte, feest- en receptieschuur, kook-, leef-, relax- en werkruimtes. Bezoek samen met je collega's de wijndomeinen van Heuvelland, lekker eten in het bekende restaurant 'In De Wulf' of een streekbiertje proeven in Westvleteren.
                                       
ANTWERPEN

Vakantiewoning Loeyakkershof
Loeyakkershof is gelegen in hartje Noorderkempen vlakbij Antwerpen, het Wijnegem Shopping Center en het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten. Loeyakkershof beschikt over een grote vergaderzaal voor ruim 50 personen, voorzien van beamer en projectiescherm. Ook is er een welnessruimte met overdekt zwembad, jacuzzi en sauna om weer volledig tot rust te komen na al dat vergaderen. Ook een groepsuitstap met luxe huifkartochten is mogelijk. Zo leer je de streek van de Brechtse Heide kennen en dit in combinatie met een bezoek aan een landbouwbedrijf met de gastheer als gids. De tocht kan worden afgesloten met een lekkere boerenmaaltijd. 

OOST-VLAANDEREN

B&B Eyckenmolen
Een domein van 3 hectare in de rustgevende omgeving van de Vlaamse Ardennen, dat is B&B Eyckenmolen! Een professioneel uitgeruste ruimte voor max 150 personen staat voor je klaar. Na het harde werken kan je ontspannen door allerlei activiteiten zoals een wandeling, vesparit met aansluitend diner in de mooie orangerie, een bezoek aan één van de talrijke lokale brouwerijen,...

Ontdek de 5 andere selecties