WAAROM FLEUROP-INTERFLORA?

Fleurop-Interflora
Kent u Fleurop-Interflora al? Het is de belangrijkste en meest gekende service die wereldwijd bloemen levert. Wij zijn vertegenwoordigd in 150 landen met maar liefst 50.000 aangesloten bloemenzaken.

Contact data:

Hoge Wei 1
1930 Zaventem
Phone: + 32 (0)2 242 29 64
Website: Fleurop-Interflora

Contact 1:

Charline Kempenaers

Phone: + 32 2 242 29 64
E-mail: info@fleurop.be

Kent u Fleurop-Interflora al? Het is de belangrijkste en meest gekende service die wereldwijd bloemen levert. Wij zijn vertegenwoordigd in 150 landen met maar liefst 50.000 aangesloten bloemenzaken. Niet zomaar bloemenzaken, ze worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden. Dankzij de bloemisten en onze jarenlange service en ervaring zijn wij samen met het ‘Mercurius-logo’ bekend voor onze uitstekende kwaliteit van bloemen en planten, vergezeld van een onberispelijke service.

Bij Fleurop bestelt u heel eenvoudig de mooiste bloemen. Dezelfde dag nog worden de bloemen aan huis geleverd. Gewoon voor in uw eigen huis of juist voor speciale momenten. Wij kunnen bloemen thuis laten leveren voor werkelijk elke gelegenheid. Voor een verjaardag, een huwelijk of voor een zieke… Bestel uw boeket bloemen op onze site of bij één van de bloemenzaken van Fleurop-Interflora. Wij zorgen vervolgens dat uw bloemen thuis geleverd worden, stipt op tijd . Daarnaast kiest u altijd voor uitstekende kwaliteit en voor onze service: snel en vriendelijk.  Laat uw bloemen aan huis leveren en  geef uw bestelling telefonisch door via + 32 (0)2 242 29 64 of nog gemakkelijker : plaats uw bestelling online via www.fleurop.be om de bloemen thuis te laten bezorgen.

En vandaag voor 13.00 uur bloemen besteld = vandaag bloemen thuisbezorgd!

WAAROM FLEUROP-INTERFLORA?

o Wanneer u voor 13 uur bestelt, kan uw bestelling nog dezelfde dag geleverd worden
o U beschikt over alle mogelijke middelen om op een veilige manier te betalen
o U kan kiezen uit een ruim assortiment boeketten, bloemstukken, grafwerk en extra geschenken
o Wij leveren wereldwijd voor u
o Geen extra kosten voor een berichtje op een kaart
o Wij respecteren de privacy van de klant
o Wij bieden u een garantie van kwaliteit en versheid
o De levering van uw bloemen is persoonlijk