Wellness-special

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, brengen we je deze 'welzijn-special' met tips & tricks, toffe adresjes en een wedstrijd.
Regelmatig hier terugkomen is de boodschap, want we voegen dagelijks enkele items toe.

Alle welzijn-artikels vind je hier.

Detox op het werk
Onlangs was Véronique Maes van The Relax Company te gast bij onze sympathieke noorderburen voor een detox weekend. Op -en afbouw inbegrepen, ben je een 2-tal weken intens bezig met je gezondheid en vermijd je beter suikers, vetten, vlees, vis, koolhydraten, koffie en alles wat niet goed voor je is. Niet gemakkelijk maar het resultaat is meer dan de moeite waard!

Meer bewegen op kantoor
Je kunt in het weekend dan wel tijd vrijmaken om te wandelen en ’s avonds eens sporten. Gemiddeld zitten mensen met een kantoorbaan veel en dat is niet goed voor je. Hoe zorg je ervoor dat je ook tijdens kantooruren genoeg beweegt?

5 wellness trends in 2017
Een nieuw jaar betekent een heleboel goede voornemens. En één manier om je leven echt te verbeteren is een fijne wellness-based hobby! Een hobby waardoor die positieve vibes alleen maar groter worden. 

6 heerlijke wellness adresjes
Wegdromen in een bubbelbad, lekker zweten in de sauna en een verfrissend plonsje in het zwembad… daarom is een wellness zo geweldig. Niet enkel in het weekend, maar ook in de week biedt een een dagje in een kuuroord totale ontspanning. 

Gelukkige medewerkers
Hoe kun je als HR-verantwoordelijke zorgen dat geluk binnen de organisatie wordt gestimuleerd? Moeten we allemaal een Chief Happiness Officer in dienst nemen?
Het antwoord op die laatste vraag lijkt nee, want volgens prof. dr. Ruut Veenhoven, een van de meest ervaren wetenschappers op het terrein van geluk, is de mate waarin een organisatie geluk kan bevorderen gering.

Geef een boost aan het gezondheidsbeleid van je bedrijf
In theorie weten we allemaal wat we moeten doen om gezond en fit te blijven maar in het dagelijkse leven blijft  het voor ieder van ons een grote uitdaging om zich te houden aan de gezonde leefgewoonten.

Aanrader: Wu Wei
Je zoekt een ruimte voor een vergadering, een brainstorm sessie, een plek voor het opleiden van mensen of het voorbereiden van een beurs? Je wilt een seminarie organiseren, of de nieuwe collectie presenteren of een persconferentie houden? Of je zoekt een locatie voor een personeelsfeest of een evenement voor klanten en relaties?

Handige website
Even een momentje voor jezelf, even alles op een rijtje zetten en vervolgens vol gas weer aan de slag gaan! Veel mensen onderschatten de toegevoegde waarde van een rustmomentje tijdens het werk! Met deze handige website kan je gemakkelijk een rustmomentje inbouwen! En…. rust betekend ook echt rust! (Vergeet niet om je geluid aan te zetten)

Wedstrijd: Win een wellness-weekend t.w.v. 298 € (1 nacht) voor 2 personen in Nooz
Geniet tijdloos, samen en geheel privé van een onvergetelijke duo massage en je meest bijzondere overnachting met je eigen privé bioscoop en kleursferen.
Geniet van één bijzondere ervaring: de Outdoor Sauna met zicht op het bos, een totaalervaring in de natuur met Mystic Water of de speelse Water Oasis met jacuzzi en luxeloungegevoel.
's Morgens tijdloos wakker worden met een koninklijke panoramische brunch.