Winter in Zwitserland, …uiteraard!

Wat is het eerste beeld dat bij je opkomt als je aan Zwitserland denkt? Juist, sneeuw op de bergen, strakke blauwe hemel en mensen die zich vermaken in de hagelwitte landschappen. Wel, het goede nieuws is dat het winterseizoen er nu snel aankomt, tijd voor alle organisatoren om te denken aan hun volgende evenementen in de sneeuw.

Zwitserland munt uit in winter entertainment of het nu sportief, cultureel, gastronomisch of fun is en we hebben dus enkele activiteiten uit het grote aanbod gekozen om u te inspireren. Het spreekt vanzelf dat er veel, veel meer in aanbod is, we helpen u graag de juiste activiteit voor u te ontdekken.

Aperitief in het IJs Paleis – Jungfraujoch
Wat kan deelnemers aan een seminarie beter inspireren dan een bevroren landschap te bewonderen vanop 3400 meter hoogte? De beleving begint met de reis naar het hoogste treinstation van Europa, een belevenis op zichzelf. Eens op de top – op 3454 meter exact – kan men genieten van een exclusieve drink i het IJs Paleis op Jungfraujoch of “Het Dak van Europa” en maak van je evenement een onvergetelijke top.. op de top!

Culinaire tour van Basel
Dit culinaire evenement bestaat uit een gegidst bezoek aan Basel en culinaire teamactiviteiten die allemaal met eten en drinken verband houden. Genieten van een 3-gangen menu in meerdere locaties en een uitgebreide presentatie van de wijnen die voor deze gourmet maaltijd gekozen werden. Een originele en lekkere manier om aan team building te doen en terwijl ook de mooie stad Basel bezoeken.

Stoeien met Husky’s in Arosa
Vind jij sledehonden ook zo leuk? Wil je ook eens iets nieuw proberen? Wat dacht je van een onvergetelijke dag in de sneeuw met je team? Een introductie in de wereld van sledehonden die je de nodige expertise aanleert om met sledehonden om te gaan  en ze voor de slee te krijgen. Onder de handen van experten zal je de husky’s in het harnas kunnen spannen en aan de slede koppelen alvorens op pad te gaan. Iedere deelnemer zal de gelegenheid hebben om zelf de slede te besturen.

Chocolade dromen worden echt! – Bern
Maak de fijnste chocolaatjes met de meest exclusieve truffel of praliné vulling of maak je eigen chocolade repen en figuurtjes van de beste Zwitserse chocolade. Bij miniSchoggi zijn er meerdere opties te vinden voor verschillende gelegenheden. Een team building evenement of entertainment na de werkuren, er is voor elk wat wils en er wordt gewerkt om ieders chocolade droom waar te maken. Laat u inspireren want bij miniSchoggi zijn ze ervan overtuigd dat ze het juiste idee voor jullie in petto hebben!

Creatief teamwerk op zijn best – de doe-het-zelf slee
Elk team bouwt een slee met de meest diverse materialen zoals oude ski’s, autobanden, kussens, draad, karton. De deelnemers hebben voldoende tijd om te bouwen, hameren, plakken, snijden en zagen, het bereikte resultaat zal steeds eerst door professionals op veiligheid getest worden alvorens de race kan beginnen. Een super leuke groepsactiviteit in het mooie landschap van Grindelwald.

Zoals gezegd, dit is slechts een klein overzicht van al het mooie en leuke dat Zwitserland in de aanbieding heeft en wij zullen u dan ook graag helpen een keuze te maken zodat uw volgend evenement in Zwitserland extra speciaal wordt!

Your Switzerland Convention & Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx + 32 2 345 83 57
MySwitzerland.com/meetings