Zo overleef je de zomer op kantoor

Zijn je vakantiedagen al op vanwege die lange reis door Zuid-Amerika van afgelopen voorjaar? Of ben je aan het sparen voor een koophuis en schiet de vakantie er daardoor bij in dit jaar? Of ga je nog, maar pas in de herfst? Met de komende tips ga jij een chille zomer op kantoor tegemoet.

TIP 1: BEGIN JE WERKDAG VROEG

Waarschijnlijk word je vroeg gewekt door de fluitende vogels en het felle zonlicht dat op de een of andere manier toch zijn weg tussen je gordijnen door vindt. Waarom zou je niet meteen op staan? ’s Ochtends is het nog lekker fris en heerlijk rustig op kantoor.  En je bent dan ook vroeg weer klaar! En daardoor kun je dus nog heerlijk van het zonnetje genieten op het terras of bij vrienden in de tuin.

TIP 2: ZOMERSE LUNCH 

Geef je lunch een extra zomers tintje voor een vrolijk en gezond gevoel midden op je werkdag. Maak een lekkere lichte salade of voeg wat zomers fruit toe aan je lunchbox, zoals stukjes watermeloen of ananas. Lekker! 

TIP 3: ZOMERSE MUZIEK

Krijg het gevoel alsof je in de beachclub aan het werk bent met een zomerse playlist.

TIP 4: VAKANTIEVERHALEN VAN JE COLLEGA’S

Je gaat dan zelf wel niet op vakantie, maar dat betekent niet dat je niet mag meegenieten met de verhalen van je collega’s! Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van wie waarheen gaat en volg je collega’s op Instagram in de hoop dat ze hun vakantiekiekjes met je delen. 

TIP 5: RICHT JE DAGEN FLEXIBEL IN

Is er voor morgen regen voorspeld en voor de dag erna zon? Pas je werkuren daar dan op aan! Met andere woorden: maak meer uur op regenachtige dagen zodat je op de zonnige dagen lekker op tijd kan stoppen om nog wat avondzonnestralen mee te pakken.

Meer tips op benthebemelman.com