Zwitserland – eens iets helemaal anders!

Glamping in Zwitserland – Doe eens iets anders!

Breng ‘glamour’ en ‘camping’ samen en je hebt een heel nieuwe trend voor de reis industrie. In Zwitserland vindt je verschillende vormen van deze nieuwe trend in het aanbod. De cosy maar zeer zeker gezellige kamers komen in verschillende maten en vormen: pods, boomhutten, of zelfs een transparant hotel. Zeer zeker een onvergetelijke belevenis voor een kleine groep die een ongewoon verschil aan een meeting of incentive wil maken. Het wordt een 100% puur Zwitserse belevenis die design en authenticiteit combineert. Houten details, koebellen en uiteraard ongelooflijke panorama zichten van de Alpen zullen uw deelnemers een heel andere kijk op Zwitserland en de prachtige natuur geven!

We nodigen u uit om één van die uitzonderlijke verblijf formules in meer detail te bekijken: Whitepod is een ecologisch-luxe hotel en Alpijnse beleving in Wallis. 18 luxe ‘domes’ in het hart van de Alpen, een restaurant met gezonde lokale keuken. Met zijn unieke vormgeving en infrastructuur en het welgevulde activiteiten programma is Whitepod de perfecte uitvalsbasis voor corporate uitstapjes, seminaries of vergaderingen. Centraal in het complex, bevindt zich een nagelnieuwe vergaderruimte voor uw vergadersessies of workshops. En hebben we de adembenemende uitzichten over de Alpen al vermeld? U zult er van smullen! De vergaderruimte kan groepen van 30 personen in theater stijl ontvangen, 17 in royal stijl en 15 personen op lage zetels. Vergeet projectoren! Gebruik het state-of-the-art 65-inch HD scherm voor al uw presentaties en video’s. Gedurende de dag is er steeds een personeelslid aanwezig om u te voorzien van drank, koffie of andere diensten.
Ontdek de whitepod

 

Corporate Vrijwilligerswerk in de Bergen

Een team activiteit met een origineel verschil: vrijwilligerswerk in een boerderij in de bergen. Trek met je groep de bergen in naar een boerderij en ga er de Zwitserse boeren een handje toesteken. Deze 1-dag excursies worden georganiseerd door Caritas die u uitnodigen het uitdagende en harde leven en werk van de boeren in de bergen in Zwitserland te ontdekken en mee te maken.  Zelfs in deze moderne dagen, leven deze landbouwersgezinnen in de bergen in soms zeer simpele omstandigheden en kunnen ze de extra hulp goed gebruiken om hun dagelijkse werklast een beetje te verlichten. Deelnemers kunnen hun beste beentje voorzetten en actief deelnemen in het dagelijkse leven van deze boerderijen en dat alles met de majestueuze Zwitserse natuur als decor! Vast en zeker een onvergetelijke sociale activiteit. Na een inspirerende dag hard werken in de bergen komen ze ’s avonds moe maar voldaan terug in hun hotel om te genieten van een welverdiende rust! Een belevenis waar iedereen met veel plezier – en misschien ook een beetje spier pijn aan terug denkt. Caritas biedt een waaier aan keuze van bestemmingen aan, er is er vast een boerderij in de omgeving van uw verblijf in Zwitserland!
Meer info