Zwitserland – land van stiptheid!

U hebt zeker de uitdrukking al gehoord: het loopt als een Zwitsers uurwerk. Wel, reizen in Zwitserland is zulk een aangename bezigheid want de treinen, bussen en schepen lopen allemaal op tijd. Voor een organisator is dit zeker een extra bonus en een top argument om Zwitserland te kiezen als uw volgende bestemming. Reizen in Zwitserland is niet alleen reizen van één punt naar een ander, het is een zeer motiverende ervaring! Met Swiss Travel System starten uw deelnemers hun meeting of incentive vanaf het moment dat ze in Zwitserland aankomen – vanaf de reis naar hun bestemming. Verschillende SBB charter treinen brengen een toegevoegde waarde en een wel erg unieke sfeer. Zo is er bv….

Red Arrow “Churchill”
Deze legendarische trein werd speciaal ontworpen voor de Zwitserse Nationale Expo in 1939. Het kreeg zijn bijnaam omdat de vroegere Britse Eerste Minister Sir Winston Churchill (1874-1965) in deze trein door Zwitserland reisde tijdens zijn bezoek in 1946. Tot vandaag kunnen er welbepaalde routes uitgestippeld worden, juist zoals de grote man het deed en onderweg kan er genoten worden van culinaire hoogstandjes of een lekker aperitiefje.

Wil je een paar extra wagons?....
De salon wagons kunnen als extra rijtuigen aan uw trein gehecht worden, in combinatie met andere wagons of als een special event trein. Dank zij de technische uitrusting voor presentaties en de comfortabele zetels en sofa’s, zijn ze ideaal voor vergaderingen, seminaries en conferenties. SBB (de Zwitserse spoorwegen) kan ook zorgen voor speciale wagons zoals «Le Salon Liberté» of ook nog “ Le Salon de Luxe” die aan een trein kunnen toegevoegd worden of als speciale event trein kunnen gebruikt worden. En waarom gebruikt u deze speciale wagons niet om een transfert van de vlieghaven te organiseren, een ware vergaderzaal op wielen die de originele toon zet van een conferentie.

Panoramische treinen voor die extra touch!
En laat ons ook de panoramische treinen niet vergeten zoals de Bernina Express of de Glacier Express, die elk een geweldige meerwaarde kunnen geven aan uw evenement.
- The Bernina Express – van Chur naar Tirano. De panoramatrein verbindt het noorden met het zuiden van Europa – dwars door het UNESCO werelderfgoed Rhätische Bahn, voerend langs gletsjers en afdalend naar de palmbomen.
- The Glacier Express – van Zermatt naar St. Moritz. De reis wordt ook wel de ‘langzaamste sneltrein ter wereld’ genoemd en brengt de reizigers over de Alpen in 8 uur, door 91 tunnels en over 291 bruggen.

En er zijn nog een hele reeks andere mogelijkheden die we u graag helpen ontdekken voor uw volgende evenement in Zwitserland!

Your Switzerland Convention & Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx + 32 2 345 83 57
http://www.myswitzerland.com/en-us/meetings/transport-meeting/swiss-travel-system-mice.html