Zwitserland - een klein land met grote ideeën

Zwitserland – een klein land, grote ideeën
Ruimte van geest staat hier hoog aangeschreven: training, innovatie en  gedachtewisselingen zijn de geheime ingrediënten van het Zwitsers succes. Hoewel Zwitserland weinig natuurlijke bronnen heeft, is het land rijk geworden door te investeren in zijn menselijk kapitaal. Hoog bekwaam en meertalig personeel, internationaal bekende research instituten, een aanpak die gericht is op internationale samenwerking en innovatie, een snelle overgang naar de zakenwereld: dat is de vruchtbare bakermat die het ontluiken van nieuwe ideeën toelaat. Zwitserland , in het hart van Europa, heeft de ideale ligging om nieuwe contacten te leggen en handelspartners te vinden, om originele knowhow te verzamelen en uit te wisselen, om handelsactiviteiten te ontwikkelen en nieuwe markten te ontdekken.s. 
Voor meer informatie

Pool van uitmuntendheid
De Zwitserse traditie van de open geest en neutraliteit heeft honderden internationale organisaties, agentschappen van de Verenigde Naties, sportieve confederaties en Ngo’s ertoe aangezet hun zetel in Zwitserland te vestigen: een ideale plek om nieuwe ideeën die aansluiten bij de huidige tijdsgeest te lanceren. 
Een seminarie organiseren in één van onze 8 polen van uitmuntendheid beloofd alvast verrijkend te zijn. 
Ontdek de 8 polen van uitmuntendheid 

Zwitserland Convention Bureau 
Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een nationale organisatie zonder winstoogmerk die al meer dan 50 jaar de voornaamste bestemmingen vertegenwoordigd, alsook de bedrijven gespecialiseerd in het organiseren van congressen, seminaries en incentives in Zwitserland. Bij het SCIB, tonen we u aan hoe de economische stabiliteit van Zwitserland alsook de ecologische reputatie van het land, zijn innovatieve instelling en de hoge standaard van precisie allemaal in uw voordeel zullen werken. Korte binnenlandse reistijden , de beroemde Zwitserse punctualiteit en betrouwbaarheid, indrukwekkende panorama’s en een grote culturele diversiteit op een relatief kleine oppervlakte, staan garant voor een bijna onuitputtelijke keuze aan mogelijkheden.  
Contacteer ons

De Seminarie Assistant
De Seminarie Assistent kan u helpen bij het organiseren van uw volgende evenement. Vind uw perfecte venue en de activiteiten die best bij uw organisatie passen, plan het vervoer van al uw deelnemers. U kunt te allen tijde uw keuze bewerken, registeren of overdragen via email.
Ontdek hem nu

Voor verdere informatie verwijzen we u naar : http://www.myswitzerland.com/nl-be/seminaire.html