Zwitserland gaat u verwonderen!

Eerst en vooral onze beste wensen voor een spetterend 2018!

In Zwitserland draaien de pistes op volle toeren, sneeuw heeft het hele land met een mooie witte deken bedekt en de sportievelingen – maar ook de niet zo sportievelingen! – halen hun hartje op met skiën, schaatsen, sleeën, enz…En, zoals naar goede gewoonte, hebben we ook dit jaar vele leuke ideeën om jullie te helpen een evenement onvergetelijk te maken, geapprecieerd door de deelnemers en die aan jullie, de organisatoren, veel genoegdoening geven! In de loop van het jaar zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van de nieuwste ideeën en venues die u het leven makkelijker zullen maken en wij kijken er zeker naar uit jullie in Zwitserland te verwelkomen.

Als Biatlon een incentive activiteit wordt!
Ben je op zoek naar een origineel idee voor je incentive programma? Glijden, ademen…en schiet! Biatlon is een uitstekenede en inspirerende activiteit om de teamspirit te bevorderen.
Wat is biatlon precies? Het is een originele mix van langlauf skiën en karabijn schieten. Goede concentratie, uithoudingsvermogen en handigheid maken van de biatlon de ideale formule om de strijdlust van de teams te bevorderen. De uitdaging? Leren je ademhaling te bedwingen om te alterneren tussen actie en rustige kalmte. Snelheid en precisie en goed mikken! Een interessant weetje, biatlon kan niet alleen op ski’s georganiseerd worden, maar ook op sneeuwschoenen of gewoon te voet, binnen of buiten…. De ideale activiteit voor alle seizoenen!

Het eerste Hard Rock Hotel – Davos
Het “Spenglers” in Davos mag zich sinds einde vorig jaar een Hard Rock Hotel noemen. De wereldberoemde hotelgroep heeft een franchise contract getekend met het 4* hotel en zal vanaf nu het audiovisuele beeld van het hotel herwerken en onderhouden. Infrastructuur: 111 gerenoveerde kamers, waaronder 31 appartementen en een rooftop bar. Hard Rock Hotel Davos combineert de power van de muziek met de uitzonderlijke schoonheid van de Zwitserse Alpen om alzo een onvergetelijke belevenis te creëren. Wat je ook naar Davos brengt, je zal niet meer weg willen gaan eens je je hebt ondergedompeld in de Hard Rock lifestyle. Het is de perfecte plek voor een vakantie, een zakelijke vergadering, een incentive of een destinatie huwelijk, uw dromen kunnen er echt worden!

Voor meer informatie over Zwitserland, land van congressen, vergaderingen en incentives en bijzondere originele ideeën, staat het Brusselse kantoor steeds ter beschikking om u – zonder extra kost ! – te helpen de juiste ideeën te vinden. Contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com  of surf naar http://www.myswitzerland.com/meetings