Zwitserland: Natuur, Natuur, Natuur!

Het is winter en dan denk je uiteraard sneeuw, koud, gezellig bij een vuur, cosy, warm…. En Zwitserland natuurlijk! 

In Zwitserland vindt je tijdens de wintermaanden alle elementen die van een goed georganiseerd evenement een onvergetelijke gebeurtenis kunnen maken. Het spreekt vanzelf dat ook het zomerseizoen een waaier aan mogelijkheden biedt waar we later verder op in zullen gaan.

En, in Zwitserland gebeurt het ook met het meeste respect voor de natuur, duurzaamheid staat hoog aangeschreven en is uiteraard ook een belangrijk gegeven voor de meeting en incentive organisator van de 21ste eeuw!

Ideeën

Zwitserland zit boordevol ideeën, plekken, venues die niet alleen het beste gemaakt hebben van de natuur, maar dit ook op een duurzame manier weten te brengen. Hier volgt een –kleine – greep uit de aanbiedingen.

Montagne Alternative - Wallis

Dé ideale plek om de batterijen op te laden en een zuurstoftank vol energie te gaan halen. Je wordt er verwelkomd in honderd-jaar oude schuren die tot luxueuze chalets werden omgebouwd en volledig gerenoveerd zijn en dit alles in het hart van de streek van Pays du Saint-Bernard.

Kan je je inbeelden: een vergaderruimte die winter en zomer zicht biedt op de majestueuze natuur in de Alpen. Hier zal het echt niet moeilijk zijn om inspiratie op te doen en creatieve vergaderingen te hebben. Er wordt ook aan ontspanning gedacht: yoga, workshops met nutritionisten, massages, picknick in de natuur en natuurlijk ongelooflijk mooie wandelingen. 
Voor meer info, surf naar http://www.montagne-alternative.com

Davos: Spenglers Davos 4* : een nieuw hotel met ongewone vergaderruimte

Het vroegere “Alexander Hotel”, genoemd naar de beroemde Duitse dokter Alexander Spengler die Davos beroemd maakte in de 19de eeuw als een spa bestemming, werd volledig gerenoveerd en ging in december 2016 opnieuw open als SPENGLERS Davos 4*. Dit hotel zal u verleiden met zijn design interieur en de ongewone lay-out van de vergaderfaciliteiten waaronder 2 zalen in de vroegere kapel. U vindt hier 80 kamers en suites in moderne alpen stijl, een mooie mix van steen en hout.
http://www.spenglersdavos.ch 

Het ‘Feel Good’ Gevoel

Conferentie en incentive organisatoren focussen meer en meer op de ethische dimensie van hun evenementen. Zwitserland is de geboorteplaats van sommige van de voornaamste humanitaire bewegingen ter wereld en ook thuis voor honderden internationale instellingen, kortom een pionier in gemeenschap werk. Zwitserland biedt u dan ook de mogelijkheid om een sociale dimensie te geven aan uw evenement op vele verschillende wijzen. Klik hier en kijk hoe je het “Feel Good” gevoel aan je evenement kan toevoegen. 

Voor meer informatie over Zwitserland, land van meetings & incentives en ongerepte natuur, surfen naar http://www.myswitzerland.com/meetings