Zwitserland, ook een zomerse bestemming!

Ook in Zwitserland wordt het lekker warm in het zonnetje en kruipt de sneeuw steeds hoger. Na een mooi seizoen van grote winterpret, denken we aan zon en zomer! Nu is het een goed moment om eens naar een aantal mooie zomerbestemmingen te kijken die zeker uw aandacht waardig zijn voor uw volgende evenement in het groene Zwitserland.

Waarom Zwitserland?
Zwitserland werkt gewoon. Betrouwbaarheid, stiptheid, politieke en economische stabiliteit, authenticiteit en echte natuur om te ontdekken, van palmbomen tot gletsjers. Zwitserland doet graag wat nodig is om van uw meetings een succes te maken. En de keuze van venues, hotels en activiteiten is zeer zeker buitengewoon.

En Zwitserland, dat is ook toegevoegde waarde!
De laagste btw-tarieven (8%! ) in Europa, ontbijt en vervoer zijn meestal inbegrepen in de kamerprijs, uitstekende talenkennis en een uitmuntende infrastructuur en dienstverlening - succes gegarandeerd!

Het zomerseizoen is zeker ook de periode bij uitstek om één van de vele mooie steden in Zwitserland te bezoeken. Wij hebben er enkele voor u uitgekozen.

Bazel
Van klein individueel congreshotel tot en met het congrescentrum: de meeting planner kan over het gehele arsenaal beschikken. Tevens zijn de organisatoren geënthousiasmeerd door de korte wegen in de stad en kiezen voor het bijprogramma voor de romantische binnenstad, de Rijn evenals de aangrenzende Elzas en het nabijgelegen Zwarte Woud. Bazel behoort, dankzij zijn eersteklas aansluiting op het verkeersnet en professionele infrastructuur tot de belangrijkste congressteden van Europa.

Interlaken
Gekroond door het UNESCO-werelderfgoed Eiger, Mönch en Jungfrau vormt het indrukwekkende natuur- en berglandschap een perfect decor voor gevarieerde congressen en succesvolle evenementen. Interlaken kijkt op een meer dan honderdjarige traditie als evenementenplaats terug: in de historische ruimtes van het congrescentrum en in het legendarische Grand Hotel werden al veel belangrijke conferenties gehouden en eersteklas banketten opgedist.

St. Gallen - Bodensee
Op het vierlandenpunt tussen Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en het Vorstendom Liechtenstein bevindt zich voor congressen, bijeenkomsten en seminars de ideale regio St.Gallen - Bodensee. Modern en internationaal ingesteld, voel je in de universiteitsstad de polsslag van de tijd, terwijl het meer en zijn oevers voor afwisseling zorgen en de aantrekkelijke dorpjes in het Appenzellerland je meenemen naar een andere wereld. De regio staat ook bekend om zijn uitstekende keuken en seminarhotellerie.

En er zijn nog een hele reeks andere mogelijkheden die we u graag helpen ontdekken voor uw volgende evenement in Zwitserland!

Your Switzerland Convention & Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx + 32 2 345 83 57
MySwitzerland.com/meetings